MÉS DE 40 ANYS AL SEU SERVEI

historia

Els inicis de l’empresa es remunten a l’any 1973, quan Ramon Gatell i Cusiné va fundar el seu taller familiar on treballava de caixista. Més endavant, el 1984, es va formar la societat anònima Gràfiques del Foix, els accionistes de la qual estan vinculats per relacions familiars. S’inicià a Santa Margarida i els Monjos en un local de 120 m2, en les línies de tipografia i òfset a dos colors.

El 1987 l’empresa es traslladà al nou local de 500 m2 ubicat al Polígon Industrial Estació de Mercaderies de Vilafranca del Penedès i modernitzà els mitjans tècnics dels seus processos d’impressió.

Actualment, des del 1997, Gràfiques del Foix SA continua sent una empresa familiar, ara sota la direcció de l’Eva Gatell. Es troba ubicada al mateix polígon, al número 38 del C/ Font de Sant Llorenç, en una nau de 1.100 m2, i compta amb un equip de professionals que cobreixen tots els processos de producció, des de l’elaboració de pressupostos personalitzats fins al lliurament del treball acabat a casa seva, passant pel disseny, la preimpressió, la impressió òfset i digital i els acabats.

QUALITAT I PROFESSIONALITAT GARANTIDES

Qualitat i professionalitat a Gràfiques del Foix - Calidad y profesionalidad en Gràfiques del Foix

Amb això garantim la professionalitat en els nostres serveis, i si hi afegim el tracte personalitzat i les contínues innovacions tecnològiques d’aquests darrers anys aconseguim oferir als nostres clients la qualitat i el bon ofici que ens caracteritzen.