Imprimim tot tipus de peces en múltiples formats i suports, projectes editorials i packaging sorprenent inclosos.
Emprem tintes ecològiques i oferim un mostrari divers de papers que va augmentant amb les novetats dels millors proveïdors nacionals i internacionals, especialment en les gammes de reciclats, ecològics i biodegradables; el segell FSC certifica la seva producció sostenible. Els acabats són la nostra passió; fem estampació i relleu, encunys, plastificats, vernissos, UVI serigràfic… tots queden fantàstics!

Atenció i planificació

Assessorem de forma creativa alhora que realista, mirant d’innovar i d’arribar sempre més enllà però anticipant-nos a possibles contratemps.

Fem pressupostos personalitzats, ràpids, clars i detallats.

Preimpressió

Abans d’imprimir revisem les arts finals, escalfem màquines, preparem materials i fem proves d’impressió de cada projecte.

Impressió

Assumim in house tots els processos. Imprimim en offset (grans tirades) i en digital (treballs amb tiratges reduïts, ràpids i de màxima qualitat),
sobre una gamma àmplia de papers. Enquadernem i fem acabats perfectes.

Lliuraments

Som ràpids i tenim servei d’entrega propi, no depenem de ningú.

Som un gran equip de catorze persones, meticuloses i perfeccionistes, apassionades per la feina ben feta. Juntes sumem molts anys d’experiència, tenim recursos per aportar idees i sumar valor als vostres projectes. Ens comuniquem de forma clara i transparent, som adaptables i fiables, mai no fallem.